İŞ İLANI DETAYI

MİXTA olarak 2007 yılından beri paslanmaz çelik medikal ekipmanları üreterek,5 kıta 101 ülkeye ihracat ile geçmişin tecrübesini ve yarının ihtiyaçlarını BUGÜN de birleştirerek katma değer yaratıyoruz.İvedik O.S.BYer alan tesisimizde görev alacak “Üretim Mühendisi” pozisyonu için çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıAradığımız NiteliklerÜniversitelerin Makine Mühendisliği, İmalat Mühendisliği veya ilgi bölümlerinden mezun,Tabaka Metal, Paslanmaz Çelik, kaynaklı imalat konusunda deneyimli,Üretim ve personel yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli tercihen medikal sektörde,Teknik resim ve malzeme bilgisine sahip,Solidworks ve AutoCAD programlarına hâkim,Planlama, koordinasyon ve takip becerileri gelişmiş,Analitik düşünebilen, problem çözme ve karar verme yeteneğine sahip,SorumluluklarPlanlanan ve gerçekleşen üretim durumlarının takip etmek ve periyodik olarak raporlamak,Sorumlu olduğu ekibin sevk idaresini gerçekleştirmek,Yeni ürünler, mevcut ürünler ve müşteriye özel ürünlerde yapılacak tasarım Ür-Ge çalışmalarına destek vermek,İlgili departmanlar ile koordineli çalışarak, iş süreçlerinin etkin ve verimli şekilde gerçekleşmesi için çalışmalar yapmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 25- -32 (12.06.1999 - 15.05.1992 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İVOGSAN 1518. SOK. 4/6-8 MATBAACILAR SİT. YANI YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : Barış Tezer Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 905352489456 E-posta : ik@mixta.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Altındağ
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905352489456
ik@mixta.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ALTINDAĞ veya Edmeg Ankara İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder