İŞ İLANI DETAYI

Engelli bireylerin yatılı bakım hizmeti aldığı merkezimizde mesleğinin gerektirdiği ygulamların yanı sıra;1 Merkez ortamını ısı, ışık, havalandırma, temizlik yönünden değerlendirir ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlar.2 İlaçların güvenli bir şekilde temin edilmesini, saklanmasını ve kullanılmasını sağlar.3 Narkotik ilaçların kullanım, saklanma, kontrol ve kayıtlarının tutulmasını konuya ilişkin talimatlar çerçevesinde yürütür.4 Verilen hizmetler ile ilgili kayıtları doğru, eksiksiz ve zamanında tutar.5 Engelli bireylerin muayene, tetkik ve tedavi amacıyla randevularını alır, transferleri için gerekli planlamaları yapar.6 Engelli bireylerin tedavileri ve tıbbi rehabilitasyon sürecinde sağlık kurumlarında bulunan sağlık personeli ile işbirliği yapar.7 Engelli bireylere sağlık kurumlarınca önerilen tedavinin uygulanması için gerekli takip ve uygulamaları yapar.8 Bakıcı personele koruyucu sağlık hizmetlerine ilişkin rehberlik hizmetlerini yapar.9 Sağlıklı bir bakım ortamının oluşması için koruyucu sağlık hizmetleri anlamında gerekli kontrolleri yapar, bu hizmetlerin bakıcı personel tarafından yapılmasını sorumlu müdür ile işbirliği içinde sağlar.10 Engelli bireylerin, düzenli ve yeterli soluk alıp verme, yeme, içme, boşaltım, güvenli bir çevre sağlama, kişisel temizlik, giyinme, vücut ısısı kontrolü, hareketlilik ve yeterli uyku gibi günlük yaşam aktivitelerine yönelik fizyolojik ihtiyaçlarının karşılanması aşamalarında gerekli mesleki uygulamaları yaparBu ihtiyaçların karşılanıp karşılanmadığını takip eder ve bakıcı personelce verilmesi gereken hizmetlerin yapılmasını sağlar.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEtklii iletişim becerilerine uygun, hiyerarşik düzene ayak uydurabilen, mesleki yeterliliğe sahip, ekip çalışmasına uygun kişiler.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 18- (5.06.2006 - Erkek 18- (5.06.2006 - Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Hemşirelik Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇANKAYA MAH. 37546 SOK. YUSUF KALKAVAN ANADOLU LİSESİ ARKASI MEZİTLİ/MERSİN MEZİTLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERDEMLİ , MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞEGÜL SÜRYEL Ünvan : SORUMLU MÜDÜR Telefon : 905073052394 E-posta : info@inciyasam.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Erdemli
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905073052394
info@inciyasam.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Hemşire iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg ERDEMLİ veya Edmeg Mersin Hemşire gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder