İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunHastane otomasyon sistemleri konusunda tecrübeli,Sağlık sektöründe en az 3 yıl deneyimi olan,Sağlık sektöründe 'Hasta Kayıt Kabul' pozisyonunda çalışmış,Hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilen aynı zamanda empati kurma becerisine sahip,Planlama ve Organizasyon yeteneğine sahip,İnsan ilişkilerinde başarılı, sabırlı, güler yüzlü ve dinamik,Ms Office programlarına hakim,Anadolu yakasında ikamet eden,İŞ TANIMIKurumumuzun verdiği hizmetlerinden faydalanmak üzere gelen hastalara gerekli bilgileri aktaracak,Randevuları planlamak, diğer departmanlarla koordinasyonlu şekilde hastanın hizmet alım sürecinde memnuniyetini sağlamak,Hastaların kabul işlemleri için gerekli hazırlıkları tamamlayacak,Hizmetlerimizden faydalanan/faydalanacak hastaların ödemesini alacak ve faturasını kesecek,Gün sonunda ilgili bölüme kasa teslimi yapacak.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3517.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3517.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERKEZ ADRESİ: KÜÇÜKBAKKALKÖY MH. RÜSTEMAĞA SK. İNMAK PLAZA 2-A İK ADRESİ : ALTINTEPE MH, CİHADİYE CD. NO:40, MALTEPE ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : türkan battal Ünvan : Telefon : E-posta : turkan.battal@kizilay.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
turkan.battal@kizilay.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!