İŞ İLANI DETAYI

Medical Park ve Liv Hastaneler Grubu'ndaki Merkez Ofisimizde istihdam edilmek üzere Rusça,Bulgarca,Sırpça,Arnavutça,Boşnakçadillerinden en az birine ileri seviyede hakim 'Yurtdışı Medikal Danışman'arayışımız bulunmaktadır.Çağrı Merkezi tarafından alınan başvuruların süreçlerini takip etmek,Dijital pazarlama veya doğrudan pazarlama yoluyla Çağrı Merkezine yapılan aramaların randevularını almak ve takip etmek.Potansiyel müşterilerle iletişim kurmak ve onları sağlık turizmi hizmetleri hakkında bilgilendirmek.Olası satış potansiyellerini takip etmek ve satışı kapatmak.Hastalara tıbbi paketler için fiyat teklifleri hazırlamak ve sunmak.Şirket sistemine müşteri bilgilerini girmek ve güncellemek,Satış kotasını telefonla karşılamak ve potansiyel satışları kolaylaştırmakBAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİLADRESİNE CV GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade YeteneğiEn az önlisans mezunu,Rusça,Bulgarca,Sırpça,Arnavutça,Boşnakça dillerinden birinde mükemmel konuşma ve yazma Birden fazla dil konuşmak artıdır,Sağlık turizminde en az 1 yıllık satış deneyimi saç ekimi, sleeve gastrektomi ve plastik cerrahi sektöründe tercih sebebidir,Etkili iletişim becerileri, müşteri odaklı ve organizasyon yetkinlikleri güçlü,Analitik düşünme ve problem çözme becerisi,Tüm Microsoft Office uygulamalarında Outlook, Word, Excel vb. Yetkin. ve ilgili CRM sistemleri,BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİLADRESİNE CV GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!