İŞ İLANI DETAYI

2018’de temellerini atıp büyüme yolunda hızla ilerlediğimiz ajansımızın Eskişehir‘de ki ofisine ”Grafik Tasarımcısı” ekip arkadaşı arıyoruzKurumsal kimlik çalışmalarını titizlikle yürütebileceksen, Sosyal medya ve reklam içerikleri oluşturma aşamasında yaratıcı tasarımlar sunabiliyorsan, Markalarımızın banner ve slider tasarımları dahil olmak üzere tüm reklam ve tasarım süreçlerinde aktif rol alabilirim diyorsan, İş takibi ve planlama konusunda yetenekliysen, İşime sahip çıkarım, sorumluluk alırım ve disiplinliyim diyorsan, Eskişehir‘in en iyisi olmak için çıktığımız bu yolda sen de bize katıl!


Tercihen ilgili bölümlerden mezunsan, En az 2 yıl ajans deneyimine sahipsen, PS, AI, ID gibi tasarım programlarını en iyi bilen sensen, AE, PR gibi video programlarında tüm video içerikleri ustalıkla işlerim diyorsan, Basılı işleri matbaa ve reklamcı çözüm ortaklarımıza kusursuz ileteceksen, Ajansımızın ve markalarımızın ihtiyaç duyduğu tüm tasarım işlerinde şov yaparım diyorsan. Başvurunu ve portfolyonu bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Tepebaşı
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir Bamboo Agency İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir , Edmeg Tepebaşı veya Edmeg Eskişehir Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder