İŞ İLANI DETAYI

Ofis işlerini yapacak, Tertipli, düzenli, işini benimseyecek çalışma arkadaşı arıyoruzİlk Ay Asgari Ücret + SGK + 2.000 TL Yemek + 500 TL Yol 2Aydan itibaren 20.000 TL Maaş + SGK + 2.000 TL Yemek + 500 TL Yol Çalışma Saatleri: 09.00-18.00 arasındadırCumartesi tam günPazar günü izin.


İnstagram, Tiktok ve Youtube kullanan, İnternet sitesi için banner tasarımı yapabilecek, Photoshop kullanan Muhasebe ve e ticarete meraklı Ofis işlerini yapacak, Tertipli, düzenli, işini benimseyecek çalışma arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Etimesgut
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Uygun Petgross Gıda İnş Tur San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Grafiker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Etimesgut veya Edmeg Ankara Grafiker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder