İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’nin ve sektörün lider yemek hizmeti sağlayıcısı şirketimizin UŞAK-TÜPRAG projemizde görevlendirilmek üzere GARSON arayışımız bulunmaktadırASGARİ ÜCRET + SGK + PROJEDE YEMEK İMKANI VARDİYA SAATLERİ İLETİLECEKTİR.


Vardiyalı sistemde yoğun tempolu çalışabilecek, Çalışmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmayan, Kronik rahatsızlığı bulunmayan, Uzun süre ayakta kalabilen, Kimyasal alerjisi bulunmayan, Kişisel temizliğine ve dış görünüşüne dikkat eden, Garsonluk deneyimi bulunan. Erkek adayların ehliyetini yapmış olması, B sınıfı ehliyeti olan, aktif araç kullanan,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Uşak
İlçe : Uşak Merkez
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Uşak Bcc Catering İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Uşak ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Uşak , Edmeg Merkez veya Edmeg Uşak Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Uşak ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Uşak Geneli İş İlanları