İŞ İLANI DETAYI

ARGE departmanımızda görevlendirilmek üzere Elektrik Elektronik Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.Transformatör üretimi yapan firmamızda transformatör tasarımı yapmak, yapıllan yasarımın numunelerini hazırlamak ve test etmek.Mevcut ve yeni yeni projelerin dokümantasyonunu oluşturmak.Mevcut ve yeni projeler için elektronik kart tasarımı yapmakPrototip çalışması ve testlerini yapmak.Sertifikasyon ve diğer ar-ge faaliyetlerinde takım içerisinde rol almak.ÇALIŞMA SAATLERİ : 08:00 - 18:00 Haftasonu tatil.cumartesi çalışma olursa mesaiSERVİS GÜZERGAHI : AVCILAR, ESENYURT.


İlgili üniversitelerin Elektrik-Elektronik bölümlerinden 2 yıllık mezun,Tercihen Meslek lisesi mezunu,Bilgisayar kullanımı ve Ms office programlarına hakim,Elektronik çizim programı kullanabilen altium, ki-kad vb.Teknik resim okumasını ve çizmesini bilen,Test ve ölçme ekipmanlarına hakim osilaskop, multimetre, Lcrmetre vb.,Tercihen Transformatörler üzerinde deneyimi olan,Tercihen Bobinajcılık, transformatör sarım tekniklerine hakim,Tercihen güç elektroniği üzerine çalışmış,Araştırma ve geliştirmeye açık Elektrik Elektronik Teknikerleri aranıyor.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (11.06.2004 - 13.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BEYSAN SANAYİ SİTESİ BİRLİK CAD NO:21 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : LEMAN HANIM Ünvan : Telefon : 902124228600 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Pozisyon : Elektronik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902124228600

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg AVCILAR veya Edmeg İstanbul Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.