İŞ İLANI DETAYI

İstanbulun, Çekmeköy bölgesine bağlı olan taş ocağımızda bulunan kırma-eleme tesisimizde ki elektrik işlerinin bakım/onarım/takip işlerini yapacak personel arayışımız mevcuttur.


İş TecrübesiDaha önce taşocağı yada benzeri madenlerde görev almış, deneyimli.en az 3 yıl İhtiyaç doğrultusunda gündüz/gece vardiya sistemiyle çalışabilecek.Herhangi bir sağlık problemi olmayan görme bozukluğu, kalp, şeker yüksek tansiyon vs. İstanbul dışında ikamet eden adaylar için, şantiyemizde konaklayabilecekleri yatakhanemiz mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Hüseyinli mh. Beykoz cd. No:222/4 Çekmeköy/İstanbul ÇEKMEKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : GÜRKAN GENÇ Ünvan : FİRMA SAHİBİ Telefon : 905459705518 E-posta : gurkangenc@outlook.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905459705518
gurkangenc@outlook.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!