İŞ İLANI DETAYI

2001 yılından bu yana uluslararası bir elektrik/elektronik firmasının ürünlerinin birleştirme, montaj ve paketleme işlerini yapmaktayız.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikGebze, Osman Yılmaz Mahallesinde 20 senedir faaliyet gösteren atölyemizde uluslararası bir elektrik-elektronik firmasının ev/pano tipi sigorta ve şalterlerinin üretimi yapmaktayız. Tamamına yakını Bayan elemanlardan oluşan atölyemizde, hat usulü çalışacak -Takım çalışmasına uygun,-İşini sahiplenen ve gelişime açık-İnsan ilişkileri başarılı BAYAN Montaj elemanları aramaktayız.Asgari Ücret 17002 TL + Mesai + SGK + Yemek + Yol Desteği? SGK Net maaş Mesailer dahil üzerinden yatırılmaktadır.Çalışma Saatleri : 08:00 - 18:00İş yoğunluğuna göre Haftaiçi - Haftasonu mesailer olmaktadır.Yapılacak iş ile ilgili gerekli eğitimler tarafımızdan, yerinde verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (13.06.2006 - 17.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANYILMAZ MAH 644 SOK. NO:6/A GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : Ebru Engin Ünvan : Telefon : 902626418085 E-posta : murtaza.balayi@legrand.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902626418085
murtaza.balayi@legrand.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder