İŞ İLANI DETAYI

20 Yılı aşkın tecrübemiz ile,İmza attığımız seçkin projelere yenileri eklemek, yeni hedeflere birlikte koşmak için ekip arkadaşları arıyoruz.Yangın ve güvenlik sistemleri sistem kurulumu,devreye alma, montajı,alt yapı işlemleri ve bakım işlemlerinde çalışacak, teknik lise veya meslek yüksek okulu mezunu deneyimli/deneyimsiz elemanlar alınacaktır.Çalışma saatleri hafta içi 08:30-18:30 olup hafta sonu tatildir.Yemek ve yol karşılanacaktır.Başvuru için 0532 206 99 36 dan Basri Beyle görüşülmesi gerekmektedi


Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması-Birikim ve deneyimlerini artırmak, kendini geliştirmek, hedefleri olan,-Azimli özgüveni yüksek,-Dikkatli, disiplinli, algı düzeyi yüksek,-Ekip çalışması için uyumlu,-Diksiyonu düzgün, İletişimi iyi-Teknik lise, veya MYO- Elektrik -Elektronik bölümü mezunu veya Mesleki yeterlilik belgesi olan-Seyahat engeli olmayan-En az 2 yıl tecilli ya da askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -40 (29.05.2006 - 30.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEMİL MERİÇ MAH. ÇAYIRÖNÜ CADDESİ NO:13/C ÜMRANİYE/İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Basri Bey Ünvan : Telefon : 905322069936 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905322069936

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.