İŞ İLANI DETAYI

İstanbul-Ümraniye’de periyodik muayene ve iş hijyeni laboratuvarı deney faaliyetleri yapan firmamızın bünyesinde çalışacak tecrübeli - tecrübesiz Elektrik Mühendisi , Elektrik Elektronik Mühendisi ekip arkadaşları aramaktayızElektrik alanında; topraklama ölçümü, elektrik tesisatı uygunluk, yıldırımdan korunma sistemleri, kompanzasyon sistemleri ölçümleri, yangın algılama ve uyarım sistemleri, acil aydınlatma ve yönlendirme sistemleri kontrolleri gerçekleştirebilecek adaylar ilanımıza başvurabilirler.İş hijyeni alanında; Termal konfor, aydınlatma, toz, gürültü, titreşim, anlık gaz ölçümlerinde yetkilendirilmek üzere ekip arkadaşı aramaktayız.Hizmet kalitesi, kalite standartlarına uygun çalışma, düzenli raporlama ve arşivleme, bilginin gizliliği konularında titiz çalışma sergileyebilecek arkadaşlar, firmamız için tercih sebebi olacaktır.İlanımıza muayene alanında uzun süreli çalışmak isteyen potansiyel çalışma arkadaşlarımızın başvurmasını bekliyoruz.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışmasıİletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıÇalışma Saatleri 08:30-18:00Cumartesi öğleden sonra ve Pazar günü tatildir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -30 (7.06.2006 - 9.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENŞEHİR MAH. ULUBATLI HASAN SK. NO:14A ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : KORAY ATEŞ Ünvan : KALİTE VE TEKNİK MÜDÜR Telefon : 905071608272 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905071608272

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜSKÜDAR veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.