İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin deposunda gelen ve çıkan malların elleçleme, istifleme, paketleme ve sevkiyat işlemlerini hızlı, güvenli ve hatasız bir şekilde gerçekleştirmek, depo düzeni ve temizliğini sağlamak.Görevler ve Sorumluluklar:Mal Kabul:Gelen malları teslim almak, kontrol etmek ve barkod okuyucu ile taramak.Hasarlı veya eksik ürünlerle ilgili tutanak tutmak.Kabul edilen malları depoya taşımak ve istiflemek.Stok Takibi:Stoktaki ürünlerin miktarını ve türünü takip etmek.Stok seviyelerini kontrol etmek ve siparişleri koordine etmek.Stok giriş ve çıkış işlemlerini kayıt altına almak.Elleçleme ve İstifleme:Ürünleri forklift, palet ve el arabası gibi ekipmanları kullanarak elleçlemek ve istiflemek.Ürünleri güvenli ve hasarsız bir şekilde taşımak.Depo düzenini ve temizliğini sağlamak.Paketleme ve Sevkiyat:Siparişlere uygun şekilde ürünleri paketlemek.Sevkiyat belgelerini hazırlamak ve kontrol etmek.Ürünleri kargo firmalarına teslim etmek.Diğer:Depo ekipmanlarını ve araçlarını kullanabilmek.Temel bilgisayar ve internet kullanma becerilerine sahip olmak.Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak.Dikkatli, titiz ve düzenli çalışabilmek.Ekip çalışmasına yatkın olmak.Aranan Nitelikler:En az lise mezunu olmak.Depo elemanı olarak en az bir yıl deneyim sahibi olmak avantajlıdır.Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak.Dikkatli, titiz ve düzenli çalışabilmek.Ekip çalışmasına yatkın olmak.Sorumluluk sahibi ve güvenilir olmak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiEn az lise mezunu olmak.Depo elemanı olarak en az bir yıl deneyim sahibi olmak avantajlıdır.Fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak.Dikkatli, titiz ve düzenli çalışabilmek.Ekip çalışmasına yatkın olmak.Sorumluluk sahibi ve güvenilir olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İKİTELLİ OSB MAH. HESKOOP H BLOK SOKAK HESKOOP SİT H BLOK APT. NO:47 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , KÜÇÜKÇEKMECE , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , BAŞAKŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : Fatih Dağdelen Ünvan : Yönetici Telefon : 905526202143 E-posta : info@pharmamedia.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905526202143
info@pharmamedia.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg GAZİOSMANPAŞA veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.