İŞ İLANI DETAYI

Adana'da bulunan lojistik Merkezimizde istihdam edilmek üzere Elleçleme elemanları alınacaktır.NOT:Başvuru yapmak isteyen kişilerin işkur web sayfasından özgeçmişim bölümünden meslek ekleyip başvuru yapması gerekmektedir.Daha sonra firma ile iletişime geçebilirsiniz.


Tercihen lise mezunu, Tercihen benzer is deneyimine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Askerlik ile ilişiği olmayan, Adana'da ikametNOT:Başvuru yapmak isteyen kişilerin işkur web sayfasından özgeçmişim bölümünden meslek ekleyip başvuru yapması gerekmektedir.Daha sonra firma ile iletişime geçebilirsiniz.İş Tanımı: Ürünlerin araçlara yükleme, boşaltma ve dağıtım operasyonunda teslim etme işlemlerini yerine getirmek.İlgili Kişi: 0533 480 91 41 - 0533 707 89 44 – 0533 306 78 36 – 0530 174 22 89Görüşme Adresi: Sarıhamzalı mh. 47007 Sk. no:27 / Seyhan Damla Boru arkası Çalışma Yeri : Güzel Cumhuriyet Mah. İncirlik Cad. 11842 ada 3 parsel No: 1 Adana/ Yüreğir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (12.06.2004 - 17.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Güzel Cumhuriyet Mah. İncirlik Cad. 11842 ada 3 parsel No: 1 YÜREĞİR ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YÜREĞİR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Yüreğir
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Adana HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg YÜREĞİR veya Edmeg Adana Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder