İŞ İLANI DETAYI

Merkez Ofis binasının sabah mesai başlamadan önce ve gün boyunca çalışma masalarının, büro ekipmanlarının, tuvavetlerin, camların, genel alanların temizlenmesi ve bina içerisindeki çöplerin toplanması,Sorumlu olduğu departmanların genel işleyişine bağlı olarak yöneticilerin vereceği iş programına uygun olarak çalışmaların düzenlenmesi,Yönetim Kurulu üyeleri ve konuklarının yiyecek ve içecek servislerinin nezaket ve hijyen kuralları çerçevesinde yapılması,Sorumlu olduğu katlarda ikram servislerinin yapılması,Toplantı salonlarının devamlı hizmete hazır durumda olmasının sağlanması,Servis ve temizlik işlerinde kullanılan malzemelerin iş bitiminde düzgün ve temiz olarak depoya kaldırılması ve envanter takibinin yapılması,Servis ve temizlik konularında çalışanlar tarafından yapılan geri bildirimleri yöneticileri ile paylaşarak hizmet kalitesini geliştirmesi.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiLise mezunu,10 yıl ve üzeri hizmet alanında deneyimi olan,Kişisel bakımına özen gösteren,Sorumluluk ve prensip sahibi, disiplinli,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,Tercihen Avrupa Yakası’nda ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No: 3 Summa Plaza 34485 Sarıyer, İstanbul SARIYER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , EYÜP , GAZİOSMANPAŞA , SARIYER , ŞİŞLİ , KAĞITHANE İrtibat Bilgileri : İsim : Mert Soyer Ünvan : İnsan Kaynakları Görevlisi Telefon : 902122903070 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Çaycı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902122903070

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çaycı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEŞİKTAŞ veya Edmeg İstanbul Çaycı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.