İŞ İLANI DETAYI

Turkcell Global Bilgi Sivas bünyesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi olarak çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır.


Sivas’da müşteri temsilciği pozisyonu için aradığımız kriterler aşağıdaki gibidir;Tercihen Çağrı Merkezi deneyimim var ve bilgisayar kullanımım iyi diyorsan,Kariyerine Turkcell Global Bilgi’de yön vermek istiyorsan,En az Lise, tercihen Ön Lisans ve Lisans mezunu isen,İletişimim kuvvetli, problem çözmede üstüme yoktur ve ikna gücüm yüksektir diyorsan,Klavye kullanımı iyi ve pazarlama becerim yüksek diyorsan,7/24 vardiyalı çalışmaya uygunsan Çalışma saatleri : 5 vardiya olarak belirlenecektirSeni de aramıza bekliyoruz!Sosyal Olanaklar : Yemek + YolÜcret : Asgari Ücret + Prim


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (10.05.2006 - 6.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (10.05.2006 - 6.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEVLANA MAH. KUMLUTARLA SOK. NO:2 ALONET SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : GÖKÇEN ASENA HANGİŞİ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YETKİLİSİ Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Sivas TURKCELL GLOBAL BİLGİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder