İŞ İLANI DETAYI

Soylu Avm LtdŞti1994 yılından beri dayanıklı tüketim malları, beyaz eşya, mutfak gereçleri, elektronik, ev tekstili gibi satış sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Türkiye’nin çeşitli illerinde 34 mağazamızla faaliyetlerine devam etmektedir.Genel Müdürlüğümüzde çalışacak takım arkadaşlarımızı aramaktayız.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYeni ekip arkadaşlarımızda beklediğimiz kriterler;Sözlü ve yazılı iletişim kurallarınahâkim, Müşteri memnuniyeti odaklı, yardımsever ve problem çözmeyi seven adaylar tercih sebebimizdir.MS Office programlarını kullanabilen, En az ön lisans mezunu, Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış,En az iki yıl deneyimli,Mecidiyeköy ve çevresinde ikamet eden,İletişim becerileri güçlü,diksiyonu düzgün,iş takibi konusunda dikkatli,ekip çalışmasına yatkın,Belirtilen kriterlerin sende olduğunu düşünüyorsan keyifli bir süreç bizi bekliyor, hedefimiz senin Soylu ailesine katılmanı sağlamak!


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASLAK MAHALLESİ BÜYÜKDERE CADDESİ SPİNE TOWER BLOK İSTANBUL ŞİŞLİ ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYOĞLU , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , KAĞITHANE , BAYRAMPAŞA , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : NACİYE GÜNELİ HAÇİN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜR YRD. Telefon : 905531073777 E-posta : insankaynaklari@soyluavm.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905531073777
insankaynaklari@soyluavm.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Çağrı Merkezi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Çağrı Merkezi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.