İŞ İLANI DETAYI

Firmamız'da ; Call Center merkezi sorumluluğunu üstlendiğimiz otel için aşağıdaki iş tanımına uygun işlerde görevlendirilmek üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi aranmaktadır.- Gelen çağrıları karşılamak,- Müşterilere ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi vermek,- Satış şartları ve garanti kapsamı gibi konularda açıklama yapmak,- Müşteri bilgilerini almak ve müşterinin talebiyle ilgili kayıt oluşturmak,- Gerektiğinde müşterinin eski kayıtlarını kontrol etmek,- Müşteri beklentilerini üst yönetime raporlamak,- Müşteri şikâyetleri ve şikayet yönetimi bilmek, kayda almak, takip etmek ve tüm bu süreçlerde müşteriyi bilgilendirmek,- Sipariş takibi, ürün değişimi, ürün iadesi gibi konularda müşteriye geri bildirimde bulunmak,- Çalıştığı firmanın bilgi gizliliğini korumak,- Müşteri bilgilerinin gizliliğini korumak, - Kampanya süreçlerinde hedef kitlede bulunan müşterileri bilgilendirmek,- Teknolojiyi firma amaçlarına uygun olarak etkin şekilde kullanmak.İŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra belirtilen numara ile iletişime geçiniz.


- Bay / bayan,- Diksiyonu düzgün,- B sınıfı ehliyetli,- En az lise mezunu.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (31.05.2006 - 2.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (31.05.2006 - 2.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUMLUPINAR MAH. 2. DUMLUPINAR CAD. REMZİ YAMAN APT. K:1 D:1 AFYONKARAHİSAR MERKEZ AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AFYONKARAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : ESRA KILIÇASLAN Ünvan : Telefon : 905540250303 E-posta : alcinturizm@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905540250303
alcinturizm@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder