İŞ İLANI DETAYI

Mavi Kalem çalışma arkadaşı arıyor!Pozisyon : İdari İşler Asistanı Çalışma şekli : Tam ZamanlıÇalışma Yeri : İstanbul/FatihKadınT.C Vatandaşı Görev Tanımı:Gelen giden evrak takibini yapmak, sayı vermek ve dosyalamakDernek ana telefon ve mail adresini cevaplamak, yönlendirmekDernek resmi defter ve kayıtlarının Dernekler Mevzuatına uygun tutmakOfis genel düzenin sağlanması ve günlük olarak raporlanması,İdari işlere destek vermektir Aranan Nitelikler:Türkçeyi yazılı ve sözlü doğru / etkin kullanır,Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ön lisans,lisans Stk’larda benzer pozisyonlarda çalışma deneyimi olan,Ofis programlarını etkin kullanan; özellikle Word, Excell, Powerpoint vbOfis araç gereçlerini etkin kullanabilen yazıcı,tarayıcı,alarm sistemleri vbAnalitik düşünebilen, çözüm odaklı, dikkatli ve planlı çalışma disiplinine sahip, Organize etme yeteneği güçlü ve ekip çalışmasına uyumlu İlgilenenler 30.5.2024Saat 17:00’ye kadar ik@mavikalem.org özgeçmiş ve yarım sayfalık motivasyon mektubu göndererek başvurabilirlerÖnemli Not: Lütfen, mailin konu bölümüne başvurduğunuz pozisyonu yazıp, Türkçe özgeçmişinizi, yarım sayfalık kendinizi anlatan motivasyon mektubunu ve referans bilgilerinizi bizimle paylaşınız.


İlgilenenler 30.5.2024. saat 17:00’ye kadar ik@mavikalem.org özgeçmiş ve yarım sayfalık motivasyon mektubu göndererek başvurabilirler. Önemli Not: Lütfen, mailin konu bölümüne başvurduğunuz pozisyonu yazıp, Türkçe özgeçmişinizi, yarım sayfalık kendinizi anlatan motivasyon mektubunu ve referans bilgilerinizi bizimle paylaşınız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAVUZ SULTAN SELİM MH. CİBALİ CD. NO:31 FATİH İSTANBUL FATİH İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : ik@mavikalem.org
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
ik@mavikalem.org
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ADALAR veya Edmeg İstanbul Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.