İŞ İLANI DETAYI

BÜRO MEMURU OLARAK SÜRÜCÜ KURSUNDA OFİSTE ÇALIŞACAK BİLGİSAYAR KULLANABİLEN LİSANS MEZUNU PERSONELE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeİLANA BAŞVURUDA BULUNAN ADAYLARIN İLANIN ALTINDA BULUNAN İLETİŞİM NUMARASINI KULLANARAK İŞVEREN İLE GÖRÜŞMESİ SAĞLAMASI GEREKMEKTEDİR. İLANA BAŞVURUDA BULUNAN ADAYLARIN İLANIN SONUNDA BULUNAN İLETİŞİM NUMARASINDAN İŞVEREN İLE GÖRÜŞME YAPMASI GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (29.05.2004 - 30.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞEHİT MUSTAFA GÜNDOĞDU MAH. ŞEHİT MUSTAFA GÜNDOĞDU CAD. NO:26-B BİNGÖL MERKEZ BİNGÖL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BİNGÖL MERKEZ , GENÇ , KARLIOVA , KİĞI , SOLHAN , ADAKLI , YAYLADERE , YEDİSU İrtibat Bilgileri : İsim : AYDIN BUCUKA Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905064565678 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bingöl
Pozisyon : Ofis - Büro
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905064565678

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bingöl Geneli İş İlanları