İŞ İLANI DETAYI

1996 yılından bu yana simit, mantı, yufka ve dondurulmuş unlu mamuller üreten ve ürettiği ürünleri 8 ülkeye ihraç eden şirketimizin, Sancaktepe Yenidoğan' da yer alan üretim tesislerinde çalışacak üretim içinde kullanılan börek tepsileri,makine parçaları kasa vb ürünlerin yıkamasını yapacak bulaşıkçı ekip arkadaşı arıyoruz.Çalışma Saatleri: Hafta içi 08:00-18:00, Cumartesi 08:00-13:00 Ücret: 17002,12 Net + 2300 TL Tam Ay Çalışma Primi Servis ve Yemekhane hizmeti mevcuttur.


18-50 yaş aralığında olan,- Gün içinde ayakta çalışmasına engel sağlık problemi olmayan,-Takım çalışmasına yatkın,- Ümraniye - Çekmeköy – Sancaktepe - Sultanbeyli bölgesinde ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİDOĞAN MAH.SULTANGAZİ CAD.NO:170 SANCAKTEPE SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : MUHAMMED BEY/PINAR HANIM Ünvan : İŞE ALIM SORUMLUSU Telefon : 905512628001 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Bulaşıkçı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905512628001

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bulaşıkçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÜMRANİYE veya Edmeg İstanbul Bulaşıkçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.