İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun yada son sınıf öğrencisi Bilgisayar Mühendisi alınacaktırİŞ TANIMI C#,java,python kullanılarak Uygulama yazılımlarının geliştirilmesi ve mevcut uygulama yazılımlarının kurulan sistemler ile entegrasyonun sağlanmasıRaporlama yazılımları kullanılarak rapor tasarlanması, Kullanıcı eğitimlerinin verilmesi.


Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun yada son sınıf öğrencisi Geçici Koruma Altında veya Uluslararası Koruma Sağlanan Kişiler Kendini geliştirmeye açık ve yeni teknolojiler ile çalışmak isteyen, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkın, müşteri odaklı, İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda sorumluluk sahibi, Deneyimli veya yetiştirilmek üzere mühendis alınacaktır. Erkek adayların 30 yaşın altında olması tercih edilir. Kadın adaylarda ise yaş sınırı yoktur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa Sps Test Sistemleri Eğitim Dan San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa , Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder