İŞ İLANI DETAYI

Burhanoğulları Kimya'nın bir iştiraki olan BURHAN GLOBAL TİCARET A.Ş.'ye ait Beykent -İstanbul ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere kadın 'Sekreter / Ofis Elemanı' arıyoruzÇalışma Saatleri: Hafta içi: 08:00 - 18:00 Cumartesi: Kapalı Pazar: Kapalı Burhan Global Ticaret A.ŞBir Burhanoğulları Kimya A.ŞKuruluşudur.


Üniversitelerin İşletme, İletişim, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik vb bölümlerinden mezun, Ofis programları ve araç-gereçlerini iyi seviyede kullanabilen, Günlük konuşma İngilizce dil bilgisine sahip, Dış görünüşüne özen gösteren, Prezantabl, Dikkatli ve detaylara önem veren, Gelişime ve öğrenmeye açık, Veri girişi, raporlama ve dosyalama becerisine sahip, İş konusunda takipçi ve disiplinli, Tercihen B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Tercihen Beylikdüzü/Esenyurt/Avcılar civarında ikamet eden, Yöneticisi tarafından verilen ve sorumluluğunda bulunan tüm görevlerin, iş akış planına uygun, doğru ve etkin bir şekilde yönetimini sağlamak, Telefonları yanıtlamak, gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeyi gerçekleştirmek, Misafir karşılama ve ikram servisi yapmak, Ofisin genel tertip ve düzeninden sorumlu olmak, Ofise gelen - giden evrakların ve kargoların takibini yapmak ve arşivlemek, Gerektiğinde şirket aracı ile evrak/numune vb teslim etmek/almak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Burhan Global Ticaret A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.