İŞ İLANI DETAYI

Ahşap imalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız için;Kadın30-55 yaş arasıYaklaşık 40-50 kişiye yemek hazırlayacak Aşçı mesleğinde çalışma arkadaşı aramaktayızGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIHijyen kurallarına dikkat etmek, temizliğe ve titizliğe özen göstermek,Ürünlerin hazırlığında reçetelere uyum sağlamak,Yiyecek hazırlığı, pişirme ve sunum aşamalarının başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlamak,Mutfağın, hazırlık alanlarının ve depo alanlarının işleyişinin düzenli ve temiz ilerlemesini sağlamak,Tüm operasyonların mutfak, hazırlık, depo hijyen, iş ve gıda güvenliği standart ve prosedürlerine göre işlemler yapmak,Misafir odaklı, verimli ve düzenli çalışmaya önem vermek,Gıda Güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak,GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe GÜZEL LEZZETLİ YEMEKLER YAPABİLMEGÜZEL SUNUMLAR İLE HİZMET VEREBİLMETEMİZ DÜZENLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMAHİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİP İSRAF ETMEDEN ÇALIŞABİLME.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 30- -55 (16.05.1994 - 8.05.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HİCRİYE MAH. TESİSLER SK. NO:11 HENDEK/SAKARYA HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HENDEK İrtibat Bilgileri : İsim : şeyma bekliyen Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905376711295 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : DENEME SÜRESİ SONRASI 2400 TL SOSYAL YARDIM DESTEĞİ.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905376711295

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg HENDEK veya Edmeg Sakarya Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder