İŞ İLANI DETAYI

Isparta Ecem PetrolAytemiz firmasında 3 vardiyalı olarak çalışacak askerliğini yapmış akaryakıt satış elemanı alınacaktır.


Takım ÇalışmasıLpg dolum belgesine sahip


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MODERNEVLER MAH. 242 .CAD. NO:16 AYTEMİZ PETROL ISPARTA MERKEZ ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ATABEY , EĞİRDİR , GELENDOST , ISPARTA MERKEZ , KEÇİBORLU , SENİRKENT , SÜTÇÜLER , ŞARKİKARAAĞAÇ , ULUBORLU , YALVAÇ , AKSU , GÖNEN/ISPARTA , YENİŞARBADEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : HAYAL HANIM Ünvan : Telefon : 905319241191 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Atabey
Pozisyon : Akaryakıt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905319241191

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Akaryakıt iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg ATABEY veya Edmeg Isparta Akaryakıt gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder